Pages

Happy Heart > Happy Soul > Happy Mind > Happy Love > Happy Life

Wednesday, March 14, 2012

Selepas 10 hari minum Clenx Tea

Terus terang aku bitau yg dah 10 hari aku minum Clenx Tea ni.. Perut aku dah slimmer! Ketara jugakla perbezaan nya..sbb klu dlu mkn sikit je perut terus naik.. Klu dah malam tu xyah cita la perut dah mcm org ngandung 5 bulan..

Aku x salahkan perut aku pon.. Dah penah ada baby duduk 9 bulan lebih dlm tu kot.. Pastu masa pantang aku x pakai barut.. X jaga betol2.. Exercise buat sit up lagi la xde kan.. Pastu nak komplen buncit.. Huhu

Tp skang ni aku kagum dan berterima kasih kat produk Clenx tea ni sbb dah membantu aku dptkan perut yg slim..

Salah satu sebab kesan nampak cepat 1. Aku percaya yg produk ni leh buat aku kurus 2. Aku control makan sikit la.. Makan tetap makan tp xde makan byk2 kali.. Klu ikut kan 4-5x sehari makan.. Mana bdn x naik.. Exercise pon tak.. Dok simpan je semua dalam tu.. Huhu

Nak kata kurus tu aku x pasti la sbb mcm xbyk beza je.. Baru2 ni aku timbang 49.9kg sebelum tu dah lama x timbang sbb takut nk tgk berat badan sendiri...
So bila tgk masih ada angka 4 kt depan.. Rasa lega n bersyukur sgt.. Wlupon klu round up no tu akan jd 50kg! Hahahha klu bab berat2 ni beza 0.01 pun kira hokehhh...

So bagi korang yg teringin nak cuba minum clenx tea ni.. Cubalah, x memudaratkan pun. Sakit perut dia ala2 lembut je. Xda pon sampai kena tido depan bilik air. So far aku xda masalah xleh keluar rumah ke sbb amalkan teh ni.
Kalau korang nak cepat berkesan, korang kena selalu amalkan. Jgn berhenti.. Barulah nampak kesannya.. Klu minum 3x je pastu dah give up mmg x bleh nampak la kesannya

Clenx Tea ni senang je nak cari.. Boleh beli kat farmasi watson, guardian dan lain2.. Kedai jamu x tau la ada jual ke x.. Tp aku prefer beli kat farmasi yg bernama besar sbb komfem dorg xkan jual barang cetak rompak.. Bahaya wehh klu beli benda2 makam minum yg tipu.. Dari elok nk sehat lgsg sakit terus.. So belilah yg original ok!

Selamat mencuba dan selamat mengamalkannya..

Terima kasih pada org yg telah mencipta ramuan clenx tea ni sbb membantu aku membetolkan masalah sembelit dan juga merampingkan perut...

"Lihat perut kuuu.. Rampingkannnnnn..." hahahaha xleh blah la ngn iklan tu...

Oklah, jumpa lagi.. Wassalam...


- Posted using BlogPress from my iPad

3 comments:

nor amni sarah muhammad zin said...

nak try jugak ;p

yeuia onle said...

agak2 kalo brenti bdan akan naek mendadak ta? da beli tp tkt na try ..

Azhar Seman said...

Buh gula boleh dak