Pages

Happy Heart > Happy Soul > Happy Mind > Happy Love > Happy Life

Thursday, October 17, 2013

Hadiah Victoria's Secret dari Bunga Emas Label!

Siapa sini tak suka dapat hadiah??? Tipu giler la tu kalau tak suka hadiah kan.. huhuhu
aku sangat happy dan tiba2 rasa cam retis plak bila dapat hadiah dari orang
bukan hadiah biasa2 beli kat kedai RM5 tu tauuu.. Victoria's Secret ok!
Sapo nak bagi??! Bertuah lah badan dapat hadiah bestt


Biasanya retis je dapat hadiah2 dari peminat
aku yg nan hado ni pon boleh dpt hadiah gakk
terharu sgt makkk..

gambar di amek lepas dah dipakai2.. hehehe almaklumlah sebab wangi sgt
semua nak test.. dah la berebut dengan anak bujang sorang tu
siap bawak lari lagi dia igt dia punya
dia pon memang suka bau wangi2 ni
setiap kali spray ke sapu, mesti nak kena bubuh dkt dia jugak
jawabnya mmg cepat la abesss..adess

Jutaan terima kasih buat owner Bunga Emas Label kerana sudi bagi saya hadiah2 best ni
saya amat menghargainya! terima kasih sangat2

korang semua boleh la melawat blog owner Bunga Emas Label yang baik hati ini
mcm2 brg kecantikkan ada jual kat sana


alang2 siapa yg ada FB tu boleh la LIKE fanpage nya sekali ya


Ucapan terima kasih sekali lagi buat owner Bunga Emas Label yang sangat pemurah
semoga Allah swt mengurniakan lebih banyak rezeki buat anda 
Terima kasih =)

P/s Happy Mode ON

1 comment: